APL på Malta

Utvecklande APL i internationell miljö

Travel & Learn kan erbjuda era elever en fantastisk möjlighet att göra delar av sin APL på Malta. Genom en Erasmus+ finansierad fullservicelösning kan vi tillhandahålla praktikplatser, boende, researrangemang och sociala aktiviteter.

Att praktisera utomlands är en investering för framtiden. Eleven kommer att få internationella kunskaper, lära sig problemhantering och lösa utmaningar, med ett internationellt tankesätt.

Vårt program på Malta är anpassat till de akademiska målen som ligger i skolans utbildningsplan och kommer erbjuda unika möjligheter för fortbildning och personlig utveckling för eleverna.

Att göra praktik på Malta är inte bara en möjlighet att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet i en engelsktalande miljö. Det är även en chans att uppleva en unik kultur och omgivning som kommer att berika elevens personliga och professionella utveckling.

Med sitt varma klimat, fascinerande historia och livliga atmosfär är Malta en idealisk plats för att kombinera arbete med upplevelser.

Under sin praktik på Malta kommer eleven inte bara att få möjlighet att tillämpa och utveckla sina yrkeskunskaper, eleven kommer även att få möjlighet att lära sig av internationella kollegor och ta del av olika arbetskulturer. Att arbeta i en internationell miljö kan öppna dörrar för nya perspektiv och insikter som kan vara ovärderliga för framtida karriärer.

Säkerhet och handledning

För att skola och elever ska kunna känna sig trygga genom hela processens så bistår Travel & Learn med stöd och support före, under och efter genomförd APL. Alla APL-platser genomgår en risk- och säkerhetsanalys för att säkerställa att de håller den standard som krävs.

I vårt erbjudande ingår det APL placering där eleven får möjlighet att tillämpa och utveckla sina kunskaper och lära sig från sina handledare på plats. Det är ett komplext och utmanande arbete att förverkliga praktik utomlands för elever där Travel & Learn genom sitt internationella nätverk förenklar och underlättar detta arbete.

Aktuella områden för APL

– Hotell och Turism
– Handel och försäljning
– Stylist
– Barn och Fritid
– Fordonsteknik
-El & Energi

  • Förberedelser inför elevernas tid utomlands i samverkan med skolans personal
  • Relevanta och kvalitetssäkrade placeringar på Malta
  • Flyg & transport
  • Busskort
  • Boende i lägenhet
  • Matpengar
  • Handledning under praktikperioden
  • Trepartssamtal
  • Uppföljning vid hemkomst
  • Support dygnet runt av partner på plats på Malta

Hur går jag till väga för att veta mer om denna möjlighet för mina elever?

Kontakta Travel & Learn på info@travelandlearn.se eller ring
046-540 86 90 för att boka upp ett möte och se hur vi kan hjälpa era elever till en säker och givande APL utomlands!