Realgymnasiet har valt att arbeta med Travel & Learn som en förmedlare av APL-programmen i området och tillsammans med dem skräddarsyr vi program utifrån våra olika utbildningars behov.

Detta gör att vi har goda möjligheter att säkerställa kvalitet, innehåll, säkerhet och arbetsmiljö. Allt för att ge dig bästa tänkbara upplevelse och läroprocess.

Realgymnasiet samt Travel & Learn besöker APL-platserna kontinuerligt för att säkra kvalitén.

Informationen på denna sida är till för både anställda och elever på realgymnasiet för att inspirera att ansöka om utlands-APL.

Travel & Learn

Vilka är vi?

Travel & Learn är en student och kulturell specialistresebyrå. Vi har hjälpt tusentals människor på deras livs äventyr. Vi vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig erfarenhet av att bo, jobba och vistas utomlands.

Genom ett utökat kulturellt utbyte mellan människor världen över minskar fördomar och klyftor i samhället. Det finns många fördelar att ge kunskap om globalisering & bevarande i elevernas unga ålder.

Med en passion för att resa

Vi är helt specialiserade på att ordna resor kombinerat med arbete. Vi som jobbar på Travel & Learn har jobbat och bott utomlands. Vi vet hur det är och kan kännas när man kommer till ett nytt land för att jobba och bo där. Vi är dedikerade till att hjälpa våra resenärer att få en så bra upplevelse som bara möjligt.

Högsta tänkbara service

Vi jobbar tätt tillsammans med vår lokala samarbetspartner i Sydafrika där vi har Realgymnasiets elever under sin APL. Det gör deras vistelse på plats till en mycket säker tid.

Vi finns tillgängliga 24 timmar per dygn för skolor, föräldrar och elever.

Travel & Learn - Om oss

Destinationer

Utlands-APL i Sydafrika

Sydafrika

Landet som erbjuder en mångfald av utbildningsmöjligheter för våra olika utbildningar.

Utlands-APL i Dublin

Dublin

En levande stad där våra elever på stylistprogrammet får chansen att öva på sina kunskaper.

Viktig info för dig som ska resa

Dina flygresor

Du som elev på Realgymnasiet kommer att få flygbiljetter skickade till dig på mail när det är ca 3 veckor kvar till din avresa, oavsett vart du reser i världen.

När du får det mailet tittar du in på denna sida för att se hur du loggar in för att komma åt dina biljetter.

Kulturchock,
en del av din resa.

Vi som jobbar på Travel & Learn har jobbat och rest världen över och vi vet hur det kan kännas när kulturskillnaderna blir lite för stora och hemlängtan smyger sig på. Det går alltid över och man får alltid en fantastiskt tid, men i stunden kan det kännas lite jobbigt.

För att förbereda och hjälpa dig så mycket som möjligt har vi gjort en text för att förklara hur den första tiden kan kännas!

LÄS MER >>